Departement Omgeving - Vlaanderen breekt uit

In het kort

  • De vraag: Een website die alle proeftuinprojecten rond ontharding weergeeft en waarin ook de voordelen van ontharding helder zijn weergegeven.

  • Onze oplossing:  Een subwebsite met eigen domeinnaam binnen de hoofdwebsite van departement omgeving van de Vlaamse overheid, gebouwd in het Paddle CMS. 

De vraag

Er werden in 2019 twee projectoproepen gedaan, deze zijn een eerste stap richting de ontharding van Vlaanderen en liggen verspreid over het hele grondgebied. De 45 proeftuinen die daaruit voortgekomen zijn zouden via een eenvoudige zoekfunctie online weergegeven moeten worden. 

Onze oplossing

Paddle deed de integratie van het design en het toevoegen van de inhoud in samenspraak met de klant. Een externe partner deed het ontwerp van de website en de campagne. Er werd gebruik gemaakt van een template voor de verschillende projecten zodat de projecten telkens dezelfde structuur hebben. Zo werd de uniformiteit van de website gewaarborgd in het Paddle CMS. De 45 projecten worden weergegeven op een geavanceerde zoekpagina met aan de rechterkant filteropties zodat het voor de bezoeker makkelijk is om projecten binnen een bepaalde categorie snel terug te vinden. 

Contact

Paddle BXL 
Ravensteingalerij 4
B-1000 Brussel

Paddle GNT
Oktrooiplein 1
B-9000 Gent

02 307 79 08

communicatie@paddle.be


Facebook

Twitter

Youtube

LinkedIn