Duaal leren

Op vraag van Syntra Vlaanderen en Departement Onderwijs en Vorming werd in samenwerking met het communicatiebureau RCA de volledige website ontwikkeld in het kader van de online campagne rond duaal leren.

Dit omvangrijke project omvatte heel wat taken, zoals o.a.:

  • Ontwikkeling contenttype "Studiefiche"
  • Implementatie van het aangeleverde grafisch design
  • Opleiding inzake het gebruik van het CMS
  • Project management
  • Opbouwen van de website in het Paddle CMS en testen
  • Opzetten van Google Analytics
  • Hosting en onderhoud van de website in het Paddle CMS

 

Website Duaal leren op verschillende schermen

Oplossing

In het kader van het project Duaal Leren, werd door Paddle een contenttype studierichting ontwikkeld. Gecombineerd met onze - reeds bestaande - geavanceerde zoekfunctie, zorgt dit voor een interactieve manier van filteren waarbij jongeren het aantal resultaten kan filteren alsof ze zelf met de mengtafel van een dj aan de slag gaan. Omdat het ganse communicatieconcept gebaseerd was rond muziek, gaf dit de juiste richting aan de website. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat de zoekpagina aangepast is aan het doelpubliek.

Mixbord duaal leren

Naast de zoekpagina voor de leerlingen, was er nog een aparte zoekpagina voor de ouders.
Doordat er een contenttype studierichting ontwikkeld werd, kunnen alle studierichtingen mooi gestructureerd weergegeven worden.

Daarnaast werd het grafisch design gerealiseerd door RCA en werd dit door het team van Paddle in de website opgenomen. Hierbij werd de herkenbare huisstijl van de Vlaamse overheid toegepast. Daarnaast werden ook video’s in de website geïntegreerd.

De structuur van de website werd opgebouwd op basis van de verschillende invalshoeken die mogelijk zijn. Leerlingen - Scholen - Ondernemingen - Ouders. 

Ook na lancering van de website werden nog verschillende aanpassingen doorgevoerd en werden nieuwe testimonials toegevoegd.
 

Contact

Paddle BXL 
Ravensteingalerij 4
B-1000 Brussel

Paddle GNT
Oktrooiplein 1
B-9000 Gent

02 307 79 08

communicatie@paddle.be


Facebook

Twitter

Youtube

LinkedIn