Koninklijke Militaire School (KMS)

In het kort

  • Vraag: Een nieuwe website die zowel qua inhoud als design volledig up-to-date is. Daarbij is het mogelijk om in de website in te schrijven voor de evenementen met een mogelijkheid tot betalen binnen de website (nieuwe betalingsmodule). 

  • Oplossing: Een nieuwe gebruiksvriendelijke website in het Paddle CMS met een nieuwe reservatie module en een geïntegreerde betalingsoptie

De vraag

Een gloednieuwe website op vlak van design een stuk aantrekkelijker wordt voor toekomstige studenten. De structuur had nood aan een update. 

Onze oplossing

We gingen van start met een voorstel van structuur die gericht is op de bezoekersprofielen. We kozen voor een navigatie item informatie voor met daarbij onderverdelingen per profiel bijvoorbeeld studenten, alumni en onderzoekers. Op die manier vinden de verschillende profielen sneller de informatie die voor hen relevant is.  

Op de nieuwe website gaan we veelvuldig werken met kwaliteitsvolle afbeeldingen van binnen de Koninklijke Militaire School (KMS) zelf. 

Voor de inschrijvingen van verschillende evenementen had de Koninklijke Militaire School (KMS) nood aan een geïntegreerde betalingsmogelijkheid. Wij hebben hiervoor een nieuwe module voor reservaties ontwikkeld waarbij betalingsopties in te stellen zijn. 

Het resultaat is een helder gestructureerde website voor de Koninklijke Militaire School (KMS) waarin elke websitebezoeker snel relevante informatie terug kan vinden. Met het Paddle CMS kunnen de pagina's eenvoudig aangepast worden. 

Contact

Paddle BXL 
Ravensteingalerij 4
B-1000 Brussel

Paddle GNT
Oktrooiplein 1
B-9000 Gent

02 307 79 08

communicatie@paddle.be


Facebook

Twitter

Youtube

LinkedIn