Paddle time is valuable
Gebruiksvriendelijk beheer van je websites, inclusief upgrades en helpdesk

Jouw websites zijn het voornaamste communicatiekanaal met potentiële en bestaande klanten. Dus of je nu drie websites of honderden websites hebt, het is belangrijk dat ze consistent zijn. Target de juiste mensen, pas jouw website aan de behoeften van jouw doelgroep aan en blijf groeien en optimaliseren.

Waarom kiezen voor Paddle.be?

1. Bouw aan merkconsistentie

Onze oplossing biedt consistentie voor marketeers en IT managers. Centraal beheerde thema's maken snelle implementatie van de huisstijl richtlijnen mogelijk, zonder de mogelijkheden van individuele websites te verminderen. 

2. Voorspelbare kosten

Dankzij ons uniek centraal beheerd CMS, zullen jouw IT-manager en financiële directeur een duidelijk overzicht hebben over de "total cost of ownership". We bieden een oplossing aan met gratis vierwekelijkse bug fixes en security upgrades.

3. Een oplossing voor niet-technische gebruikers

We hebben ons CMS ontwikkeld in nauwe samenwerking met eindgebruikers om een heel gebruiksvriendelijke oplossing te ontwikkelen. Je moet niet langer investeren in tijdrovende en dure opleidingen.

4. Centrale, vierwekelijkse upgrades

Het Paddle CMS is al ontwikkeld en is klaar voor gebruik, maar ons CMS blijft uitbreiden en groeien. Het wordt elke vier weken centraal geüpdatet zodat alle klanten kunnen genieten van de laatste digitale verbeteringen. 

5. We zijn er wanneer je ons nodig hebt

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar. Paddle kan ook helpen met verschillende diensten die jouw website zullen verbeteren. Kies een of meerdere diensten en gebruik onze ervaring om aan al jouw behoeften te voldoen!