Waarom kiezen voor Paddle.be?

1

Bouw aan merkconsistentie

Paddle’s CMS helpt bedrijven en organisaties die uitbreiden om efficiëntie te maximaliseren. Om sterk te staan, moet de identiteit van het merk consistent zijn, en daar kan Paddle bij helpen. Onze oplossing biedt consistentie aan aan marketeers en IT managers. Centraal beheerde thema's maken snelle implementatie van de huisstijl richtlijnen mogelijk, zonder de mogelijkheden van individuele websites te verminderen. Daarnaast, zijn visuele aanpassingen in één keer toegepast op alle websites.

Our solutions  - Brand consistency
Our solutions  - Non unpredictable costs

 

2

Voorspelbare kosten

Dankzij ons uniek centraal beheerd CMS, zullen jouw IT-manager en financiële directeur een duidelijk overzicht hebben over de "total cost of ownership". Het Paddle CMS is ontwikkeld en klaar voor gebruik; we kunnen vandaag starten. We bieden een oplossing aan met bug fixes, security updates en hosting. Deze gratis vierwekelijkse updates helpen om ons CMS te ontwikkelen en te laten groeien én om te verzekeren dat jouw websites veilig blijven.

3

Een oplossing voor niet-technische gebruikers

We hebben ons CMS ontwikkeld in nauwe samenwerking met eindgebruikers om een heel gebruiksvriendelijke oplossing te ontwikkelen. Je moet niet langer investeren in tijdrovende en dure opleidingen. Dankzij de straightforward drag-en-drop en WYSIWYG-interface, zijn intensieve opleidingen of technische kennis niet nodig.

Our solutions - Non-technical users
Our solutions  - Centrally updated every 4 weeks
4

Centrale, vierwekelijkse updates

Het Paddle CMS is al ontwikkeld en is klaar voor gebruik, maar ons CMS blijft uitbreiden en groeien. Het wordt elke vier weken centraal geüpdatet zodat ALLE klanten kunnen genieten van de laatste digitale verbeteringen. Tijdens deze releases voegen we automatisch nieuwe modules en security updates toe aan alle websites, ook aan de jouwe. 

5

We zijn er wanneer je ons nodig hebt

Omdat jouw website het belangrijkste communicatiekanaal voor potentiële en bestaande klanten is, is het belangrijk om na te denken over consistentie. Target de juiste mensen, pas jouw website aan aan de behoeften van jouw doelgroep en blijf groeien en optimaliseren. Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar. Paddle kan ook helpen met verschillende diensten die jouw website zullen verbeteren. Kies een of meerdere diensten en laat onze ervaring jouw noden vervullen!

Our solutions  - need us