Verbeter jouw online communicatie

We begeleiden je persoonlijk van A tot Z. Een centrale projectleider volgt je project op en staat je bij doorheen het project.

1

Analyse

Website analytics

Paddle analyseert jouw huidige website om de belangrijkste pagina's van de website te identificeren. Waar komen bezoekers vandaan, waar gaan ze naar toe en hoelang blijven ze?

Our products website analytics
Our products user research

Gebruikersonderzoek

Tijdens het gebruikersonderzoek, identificeren we het doelpubliek en zoeken we uit wat zij verwachten van jouw website om zo hun ervaring te verbeteren.

Strategie

We kunnen jouw bestaande strategie updaten of een nieuwe digitale communicatiestrategie aanmaken, gebaseerd op de resultaten uit de analyse en het gebruikersonderzoek.

Our products strategy
 

2

Configuratie

Navigatiestructuur

Gebaseerd op een grondige analyse, een gebruikersonderzoek en de communicatiestrategie, stellen we een navigatiestructuur op die jouw bezoekers helpt om hun weg te vinden op jouw website. We testen deze natuurlijk ook.

Our products navigation structure

 

Our products web design

Webdesign

Paddle’s design experten helpen graag om jouw website te ontwerpen in lijn met de visuele identiteit van jouw organisatie, zowel voor dekstop als voor mobiel. 

 

Content creatie & migratie

We kunnen verschillende soorten inhoud voor jouw website creëren (tekst, video, animaties, infographics, enz.). We kunnen ook helpen bij de migratie van bestaande content naar jouw nieuwe website. 

Our products content migration and creation
 

 

 

3

Optimalisatie

Monitoring

Websites moeten mee evolueren met jouw bedrijf en de laatste ontwikkelingen. Wij monitoren jouw websites na de lancering zodat ze continu ontwikkelen en groeien. 

Our products monitoring and analytics

 

Our products SEO SEA

SEO & SEA

We helpen jou meer bezoekers aan te trekkken via zoekmotoren en een hogere ranking in de Google zoekresultaten te bekomen dankzij Search Engine Optimisation and betalende Search Engine Advertising campagnes.

 

Toegankelijkheid

De Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) schrijven voor dat websites toegankelijk moeten zijn voor mensen met een beperking (b.v. een visuele beperking). Wij zorgen ervoor dat je websites hieraan voldoen.

Our products accessibility

 

Our products social media

Sociale media

Sociale media is onmisbaar in een online marketing strategie. Onze experts zetten jouw profielen en campagnes op, analyseren je inspanningen en creëren content.